Vi skal ut å gå....

I år står de store dagene i familien i kø, og med de følger det med feiringer, god mat og ikke minst kaker. Dette må utlignes med litt turer. 

Når Covid 19 traff Norge bestemte vi oss for å gå litt mer på tur. Det var jo ikke så smittsom aktivitet. For 2 år siden meldte vi oss på Bergenstrimmen Vest. Det var gøy det, og vi fant mange nye fine turområder. Det som var kjedelig med den aktiviteten var at for å samle poeng ble det til at vi gikk de samme stedene om igjen og om igjen. Året etter meldte vi oss på Bergentrimmen rett ut. Da fant vi enda flere turområder, og vi rakk 110 turmål. Det gav mersmak. Men alle turene var jo i Bergen og omegn. Vi vil gå andre steder også - uten at det nødvendigvis må bli mye reising. 

I år har vi stor dag begge to - og vi vil lage vår egen turaktivitet. Vi satser på 130 turmål - så får vi se hvordan det går. 

Det er både korte og litt lengre turer. Det er fordi knærne våre også har fått bestemme litt. Mange av turene er i nærområdet - og vil bli tatt på sparket ut fra dagsform og vær. 

Flere turer trenger litt mer planlegging, men ikke mer enn at de kan tas på kort varsel.Om noen vil dele en tur eller flere med oss er det bare kjekt. Men vi kan ikke nå gi dato for når de ulike turer går. Men gi en lyd så kan vi huske å oppdatere på mulige datoer når vi vet mer selv. 

Og som dere ser på listen så mangler vi noen turmål. Kom med gjerne med forslag. Men Mount Everest eller Kilimanjaro blir valgt bort.... 

turer 2022

Oppdatert liste. Tusen takk for alle innspill til nye turmål

Nyeste kommentarer

28.01 | 08:06

Hei igjen. Begge mønster er i en bok av Jenny Alderbrant, "Strikk votter, sokker og luer."

27.01 | 21:11

Hei! Hvor kan jeg få tak i oppskrift på Mikkel rev votten og votten med kattemotiv?

Del denne siden